blue pill pharmacy mebendazole or albendazole http://joaquinroca.com/6l-mountainmwest-apothecary order doxycycline

Werkplekken en flexplekken

Werkplekken en flexplekken
Kies voor een eigen werkplek in een volledig gemeubileerd kantoor voor slechts €195,- per maand. Er zijn twee typen werkplekken: Standaard kantoor of Het huiskamerkantoor. Op deze werkplekken heeft u uw eigen bureau, eigen bureaustoel en een eigen kast. Tevens heeft u de beschikking over WIFI. In deze ruimte deelt u een kantoor met andere huurders. Binnen deze prijs zitten ook de algemene receptiediensten, gebruik van kantine en pantry, schoonmaak, eigen postvakje bij de receptie, etc. etc. Om u heen zijn er ook allerlei diensten waar u tegen geringe betaling gebruik van kunt maken als u dat wenst. Denk hierbij aan vergaderruimte, kopieerapparaat, printer, etc. etc.

Het huurcontract is per maand opzegbaar.

Flexplek

Tegen een gereduceerd tarief van €125,- per maand kunt u kiezen voor een flexplek. U heeft dan geen eigen werkplek, maar maakt gebruikt van werkplekken die op dat moment beschikbaar zijn.

Extra’s

Om het verblijf verder te veraangenamen, worden er allerlei diensten aangeboden waar u de vrije keuze in heeft om daar gebruik van te maken. Meer informatie vindt u hierover onder  Nog meer praktische diensten op de homepagina.

 

(De genoemde prijzen zijn exclusief BTW, inclusief de algemene services en exclusief de optionele services)