blue pill pharmacy mebendazole or albendazole http://joaquinroca.com/6l-mountainmwest-apothecary order doxycycline

Kantoren

Kantoren

Kantoor huren in verschillende groottes

De diverse mogelijkheden van de beschikbare kantoorruimtes zorgen er voor dat er altijd wel een kantoor is dat aan uw specifieke wensen voldoet. Een kantoor met airconditioning dat volledig gemeubileerd is, of juist niet, het is allemaal mogelijk. De kantoren verschillen in grootte van 20 tot 300m². Sommige kantoren zijn ook nog via een binnendeur met elkaar te verbinden. Plattegronden zijn te vinden onder de kop Plattegrond in de menubalk.

De meeste kantoren op de begane grond hebben hoge glazen puien, die tezamen met het hoge plafond een mooie ruimtelijke sfeer geven. Enkele kantoren zijn naast een ingang via de algemene ruimten, ook voorzien van een eigen buitendeur. De kantoren met een eigen buitendeur hebben ook recht op een eigen parkeerplaats voor de betreffende deur.

Kantoor huren – al of niet gemeubileerd

De indeling van de beschikbare kantoren is divers. Sommige zitten direct aan de centrale hal, andere zijn gegroepeerd in een grotere ruimte.

In het algemeen geldt dat u na ondertekening direct in uw kantoor aan de slag kunt, er hoeft niet eerst verbouwd of geschilderd te worden. Indien u de wens heeft om het kantoor gemeubileerd te huren, dan kunnen wij daar voor zorgen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Beschikbare kantoorruimtes – contact

Neem contact op met André Vergeer (Telefoon: 0182 308191) om te vragen welke ruimtes nu en binnenkort beschikbaar zijn, die voldoen aan uw voorwaarden.