blue pill pharmacy mebendazole or albendazole http://joaquinroca.com/6l-mountainmwest-apothecary order doxycycline

Nieuwe flex ruimte voor inspirerend (samen)werken

Nieuwe flex ruimte voor inspirerend (samen)werken

Verzamelgebouw Reeuwijk opent op 21 maart om 14:00 uur Het Huiskamerkantoor, een nieuwe en inspirerende vorm van flexwerken in Verzamelgebouw Reeuwijk. Verzamelgebouw Reeuwijk biedt het MKB en ZZP-ers eigen kantoorruimte met gedeelde faciliteiten. Dat kan een eigen kantoor zijn, een vaste losse werkplek of losse flexplek. Het Huiskamerkantoor is nieuw in hun aanbod en geeft ZZP-ers de kans om in een moderne, zakelijke setting samen met andere professionals te flexwerken.

Verzamelgebouw Reeuwijk breidt hiermee de mogelijkheden uit voor kleine ondernemers uit het Groene Hart die behoefte hebben aan een werkplek met gedeelde faciliteiten. “In ons gebouw werken professionals uit verschillende branches, waaronder een groeiend aantal ZZP-ers”, vertelt André Vergeer van Verzamelgebouw Reeuwijk.

“Juist voor deze groep is Het Huiskamerkantoor bedoeld”, vervolgt Vergeer. “Het is als concept een typische vorm van co-creatie: meerdere ondernemers uit Reeuwijk hebben meegedacht over de invulling, indeling en aankleding van de ruimte. We willen ook dat de gebruikers van Het Huiskamerkantoor, juist door de moderne opzet en flexibele inrichting, de ruimte krijgen voor dergelijke onderlinge kennisdeling en samenwerking.”

Ondernemers hebben de mogelijkheid om te werken, elkaar

http://angelshopeinc.org/lowest-price-cialis-jyq/lithium canada pharmacybuy fluoxetine without a prescriptionprescription for cipro

te ontmoeten en kennis te delen. De ruimte integreert verschillende functies, waaronder reguliere werkplekken, een loungehoek om rustig te lezen, een brainstormgedeelte en een afgesloten bel/Skypehok. Het inrichtingsconcept is vormgegeven door Huis In Stijl, een interieurstylingbedrijf uit Reeuwijk.

Hoe we het ook beschrijven, de daadwerkelijke sfeer beleef je pas als je het ervaart. Daarom zijn alle belangstellenden van harte uitgenodigd om de sfeer van Het Huiskamerkantoor te komen proeven op 21 maart op de Leeghwaterstraat 23 in Reeuwijk van 14:00 – 17:00 uur.

Flexwerken