blue pill pharmacy mebendazole or albendazole http://joaquinroca.com/6l-mountainmwest-apothecary order doxycycline

Over Kantoor huren in Verzamelgebouw Reeuwijk

Beste bezoeker aan onze website,

Verzamelgebouw Reeuwijk is er voor ondernemers die een kantoor huren. Wij hebben als missie om ondernemers huisvesting op maat aan te bieden. Dat betekent dat een ondernemer, qua huisvesting, in een gespreid bedje kan ondernemen. Als hij er even niet is, hoeft hij zich geen zorgen te maken dat pakketjes niet worden aangenomen. Er is immers een receptie die tijdens kantooruren bemand is. Zijn bezoek kan parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen. En mocht het bezoek wat te vroeg zijn, dan wordt het met thee of koffie ontvangen.

Indien nodig beschikt hij over diverse trainings- en vergaderruimtes, secretariaat, kopieerfaciliteiten, kantine, terras met barbecue, postscan service, etc., etc. Hij heeft geen gedoe over schoonmaak, sanitaire voorzieningen, gas, water, licht, afvalverwerking, etc. want die zorg is hem uit handen genomen.

Verder wordt er een aantal keer per jaar een borrel of barbecue gehouden met alle huurders. Deze zijn er om elkaar op een informele manier te ontmoeten. Ook kunnen gezamenlijke activiteiten worden ontplooid om het verblijf in Verzamelgebouw Reeuwijk nog aantrekkelijker te maken.

Naast de verhuur houden we ons bezig met diverse technische, bedrijfskundige en vastgoedprojecten. Dit ondernemen doen we uiteraard vanuit ons verzamelgebouw, hetgeen de lijnen met de huurders kort maakt, wat door beide partijen als erg prettig wordt ervaren.

Mocht u geïnteresseerd zijn in ons verzamelgebouw dan nodigen we u van harte uit om met ons in onze kantine of in één van onze vergaderruimtes een vers gemalen kop koffie te komen drinken en verder te praten over de mogelijkheden. Bel ons of klik op deze link voor een afspraak.

Met een hartelijke groet uit Reeuwijk,

 

André Vergeer en Johan de Haas

Telefoonnummer 0182 308191